1. mar - 25. maj 2016


Menu 
 
We encourage you to order 4-5 different dishes pr. person & share them between you – family-style 
 
 
SNACKS 
 
Taco med grillet kylling, guacamole & queso fresco / Taco with grilled chicken, guacamole & queso fresco  65,-
 
Baja taco - torsk friteret i øldej med papayasalsa / Baja taco - beer battered cod with papaya salsa  65,-
 
Oksehjerte på spyd med chili frisk ost / Oxheart with chili creme cheese   65,-
 
Confiterede kalvebrisler med puré af søde kartofler & chilismør / Veal sweet breads confit with sweet potato purée & chili butter  75,-
 
Quesadillas med salsa criolla & koriandercreme / Quesadillas with salsa criolla & cilantro cream   60,-
 
Grillet padron peber med miso yoghurt / Grilled padron peppers with miso yoghurt  55,-
 
 
FISK / FISH 
 
Grillet pulpo med puré af pintobønner med blæk & fermenteret hvidløg / Grilled pulpo with pinto bean purée, ink & fermented garlic  110,-
 
Ceviche af torsk med søde kartofler, mango, radise & leche de tigre / Cod ceviche with sweet potato, mango, radish & leche de tigre  110,-
 
Tiradito af hamachi med ají amarillo, ristede jordnødder & nashi pære / Tiradito of hamachi with ají amarillo, roasted peanuts & nashi pear  115,-
 
Nikkei torsk med græskarpuré og courget blomst / Nikkei cod with pumpkin purée & courget flower  175,-
 
 
VEGETAR / VEGETARIAN 
 
Avocado med kartoffelpuré, persille & paranød / Avocado with potato purée, parsley & brazil nut  85,-
 
Tamale - sprød pakke med majsgryn, chimichurri & friskostcreme / Tamale - crispy pastry with corn grits, chimichurri & cream cheese  135,-
 
 
KØD & FJERKRÆ / MEAT & POULTRY 
 
Albondígas - Kødboller i tomatsauce med queso fresco / Albondígas - Meatballs in tomato sauce with queso fresco  105,-
 
Grillet poussin med stegt brød & pistacie / Grilled poussin with fried bread & pistachio  175,-
 
Iberico kotelet med mangosalsa & puré af mandler & hvidløg / Iberico pork chop with mango salsa & purée of almonds & garlic  225,-
 
Grillet oksemørbrad med lime, chimichurri & salsa criolla / Grilled tenderloin of beef with lime, chimichurri & salsa criolla  255,-
 
 
TILBEHØR / SIDE ORDERS 
 
Majssalat med tomat, bladselleri, lime & chulpi / Corn salat with tomato, celery, lime & chulpi  45,-
 
Crudité af glaskål & daikon med mandler & pink grape / Crudité of turnip & daikon with almonds & pink grape  45,-
 
Grillet courget med mojo rojo / Grilled courget with mojo rojo  45,-
 
 
DESSERTER / DESSERTS 
 
Chokoladedessert - Chokolade- & olivenis, brownie & bananada / Chocolate dessert - chocolate & olive ice cream, brownie & bananada  65,-
 
Kokossorbet med syltet ananas, hasselnød, espresso & hibiscus / Coconut sorbet with pickled pineapple, hazelnut, espresso & hibiscus  65,-
 
Crema Mexicana fromage med korianderis & marengs / Crema Mexicana fromage, cilantro ice cream & meringue   65,-
 
 
Llama Tasting Menu 
 
Ni retter over fire serveringer - family style 
 
Taco med grillet kylling, guacamole & queso fresco / Taco with grilled chicken, guacamole & queso fres 
Grillet padron peber med miso yoghurt / Grilled padron peppers with miso yoghurt 
Albondígas - Kødboller i tomatsauce med queso fresco / Albondígas - Meatballs in tomato sauce with queso fresco 
• 
Ceviche af torsk med søde kartofler, mango, radise & leche de tigre / Cod ceviche with sweet potato, mango, radish & leche de tigre 
Tiradito af hamachi med ají amarillo, ristede jordnødder & nashi pære / Tiradito of hamachi with ají amarillo, roasted peanuts & nashi pear 
•• 
Grillet poussin med stegt brød & pistacie / Grilled poussin with fried bread & pistachio 
Majssalat med tomat, bladselleri, lime & chulpi / Corn salad with tomato, celery, lime & chulpi 
Grillet courget med mojo rojo / Grilled courget with mojo rojo 
••• 
Chokoladedessert - Chokolade & oliven-is, brownie & bananada / Chocolate dessert - chocolate & olive ice cream, brownie & bananada 
 
395,- 
 
Menuen skal bestilles af hele bordet / The menu must be ordered by the entire table 
 
 
Bemærk venligst, at selskaber på 9 personer eller derover skal bestille menuen. 
Please notice that parties of 9 persons or more have to order the menu.