EN / DK

BAR

RESTAURANTE

BAR

I forlængelse af restauranten tilbyder Llama Bar latin- og sydamerikanske cocktails og drinks fra pisco sours og margarithas, til et omfattende mezcal og tequila kort.
After Hours
Cocktailbaren har åbent torsdag til lørdag og hver fredag og lørdag spiller udvalgte dj’s og musikere plader efter middagen.

COCKTAILS

SPICY MARGARITA Pitcher Glass
Tequila / Chili / Lime / Agave 285,- 95,-
BOMBERO Pitcher Glass
Jamaican Spiced Rom / Rødbede / Passion / Tonic 285,- 95,-
LOS SANTOS ÓLEOS
Amor de Agave Mezcal / Koriander / Æggehvide / Lime 285,- 95,-
FOOL´S GOLD
Buffalo Trace Bourbon / Ananas / Mynte 285,- 95,-
SOUTHSIDE
Geranium Gin / Mint / Lime 285,- 95,-
PISCO SOUR
Pisco / Æggehvide / Lime / Angostura Bitter 285,- 95,-
DARK ´N STORMY
Gosling's Black Seal Rum / Ginger Beer / Lime 285,- 95,-
AMORRES PERROS
Lakridsrods-tequila / Passionsfrugt / Lime 285,- 95,-

NEWS

Byens Bedste2017.01.01

Hvert år uddeler Berlingske Tidende AOK prisen Byens Bedste i en række kategorier. Som altid har juryen udvalgt dem de finder har gjort det bedst i årets løb, og derefter er det op til folket at bestemme hvem der løber med laurbærrene ved afstemning. Netop fordi det er folkets stemme der i sidste ende bestemmer hvem der er Byens Bedste, er det en ekstra stor ære at vinde denne pris. Llama Restaurant & Bar vandt Byens Bedste på Budget 2016. Det er andet år i træk at Llama har vundet i denne kategori og det er vi dobbelt så glade for. Det er altid dejligt at vinde priser og få et klap på skulderen når man arbejder hele året på at gøre alting lidt bedre, hele tiden. Men at vinde to år i træk er en kærlighedserklæring vi er meget stolte af. Vi vil gøre alt hvad vi kan for fortsat at gøre tingene lidt bedre hver dag og forhåbentlig leve op til publikums stemme også fremover. Vi elsker at løbe med laurbærrene. Men vi har ikke tænkt os at hvile på dem. Tak for jeres stemmer og opbakning.

ABOUT

Llama
Restaurant & Bar

Velkommen til Llama – Det sydamerikanske køkken i København.
Llama introducerer et menukort stærkt inspireret af det latin- og sydamerikanske kontinent fra Lima i Peru, Chile, Argentina, Bolivia og Mexico, men med respekt for vores nordiske rødder og råvarer.

CONTACT

Lille Kongensgade 14 1074 København K

+45 89 93 66 87llama@cofoco.dkBook bord online

©2016 Llama. All rights reserved.

Se kontrol rapport